THE RUG FACTORY

 

Meget snart lancere vi vores nye tæppeportal The Rug Factory, som giver dig mulighed for at købe specialfremstillede (custom-made) ægte tæpper direkte fra væverne. Du bestemmer selv design, størrelsen og farverne på tæppet og væverne fremstiller tæppet efter dine ønsker. Prisen på et specialfremstillet tæppe er normalt meget høj, men vi garanterer de billigeste priser på vores platform. Du vil opleve priser langt under butikspriser på ligende kvaliteter. Årsagen til disse utrolige priser er, at tæppet kommer direkte fra kilden uden involvering af en eksportør eller grossist. Vi importerer tæppet på dine vegne. Kvaliteten af ​​tæppet er garanteret af os. Alle tæpper gennemgår en omfattende kvalitetskontrol før eksport fra kilden og efter ankomst til Danmark. 

 

 

Har du ledt efter et smukt designertæppe, men prisen virkede for høj, så er du  velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre vores bedste for at finde det bedste tæppe til dig til den bedste pris. Vi er altid til stede ved kilden og kan garantere dig den mest fordelagtige pris på markedet.

Besøg vores B2B platform wovenattitude.com for at blive inspireret. Du får en idé om, hvad vores nye tæppeportal kan gøre for dig. Tør vi sige, at vi har omdefineret det orientalske ægte tæppe.   

 

 

 

 

BE UNLIMITED

Med vores skræddersyede tæppeservice ønsker vi at give dig muligheden for at væve din egen unikke historie i et håndlavet tæppe. Vi har en bred vifte af designs i vores arkiver. Vores signaturkollektioner består af blomstermønstre, lineære, geometriske eller bare organiske mønstre. Vi kan ændre et hvilket som helst af disse design for at imødekomme dine krav til størrelse og farve. Vi kan også starte fra bunden og låne dine ideer til at skabe et helt nyt design. Besøg vores B2B-platform The Woven Attitude for at blive inspireret. Dette vil give dig en idé om de mange muligheder.

wovenattitude.com

 

 
  • Specialvask

  • vask og reparation af tæpper

    Frynse reparation

  • Kant reparation

Contact form